0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE MAKE-UP

CURS ACREDITAT

Chipul unei persoane poate fi oglinda personalitatii sale. Iar machiajul poate scoate la lumina frumusetea interioara. Cursurile se desfasoara pornind de la ideea ca oricine are aptitudini artistice si ca poti invata, pe propria persoana sau pe un model, cum poti scoate in evidenta ceea ce avantajeaza o fata sau cum poti estompa partile mai putin flatante. Odata insusita aceasta arta, creativitatea nu cunoaste margini. Vei avea libertatea sa iti gasesti si sa iti definesti propriul stil, folosindu-te de unele dintre cele mai apreciate produse de machiaj in domeniul profesionist.

  Frumusetea make-up-ului e ca poti sa creezi mereu un personaj cu care sa te joci. Cand te plictisesti, stergi tot si o iei de la capat.

Cursantii beneficiaza in cadrul cursurilor exclusiv de produse profesionale de machiaj oferite de partenerul nostru M·A·C Cosmetics.

Vino sa iei parte la cursurile de machiaj de la DallesGO

Modulul INCEPATORI are 12 saptamani si costa 4.800 lei, achitabili în 2 rate*
Modulul AVANSATI are 12 saptamani si costa 5.400 lei, achitabili în 2 rate.*
Modulul PRO are 12 saptamani si costa 5.800 lei, achitabili în 2 rate.*
*In urma reducerii de 50%, pretul cursului de Make-Up – Modulul Incepatori nu va mai fi de 4800 lei, ci de 2400 lei pentru plata integrala.
Poti plati si in rate, beneficiind de un discount de 20%, achitand astfel 3840 lei.
Pretul pachetului de Make-Up Incepatori plus Avansati plus PRO, cu promotia “3 in 1 – PACHET COMPLET” este de 5800 lei, pentru plata integrala.
Curs acreditat de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației

PARTENER PRINCIPAL:
image description

PARTENERI:
image description