0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE DESIGN GENTI

CURS ACREDITAT

INCEPATORIAVANSATIINSCRIE-TE
Geanta reprezinta accesoriul cel mai vizibil si dezirabil din garderoba unei femei. Obiect esential in structura oricarui look complet, acesta nu lipseste din nici o prezentare de moda si a suferit de-a lungul timpului transformari spectaculoase.

Cursul se adreseaza celor indragostiti de acest accesoriu vestimentar extrem de versatil, dar si celor care vad o oportunitate de business in creatia de genti. In cele 12 saptamani de cursuri interactive si creative, Otilia Flonta, unul dintre cei mai importanti designeri de genti, cu experienta atat pe piata interna, cat mai ales internationala de marochinarie, te invata pasii pe care trebuie sa ii parcurgi pentru a intelege esenta si mecanismele confectionarii gentilor.

Pornim de la exemplul designerilor celebri de genti si al celor care astazi au un cuvant greu de spus in domeniu si ajungem la ABC-ul industriei, furnizorii, targurile de contractare si modalitati de crestere a vizibilitatii brandului.

Cursul are o puternica parte practica: nu doar ca vom merge in atelier si vom vedea efectiv cum este organizat acesta si cum se fabrica efectiv o geanta, dar vom crea noi insine propria mini-colectie de genti, pornind de la concept, schite, materiale si tipare si ajungand la produsul finit.

Modulul Incepatori are 12 saptamani si costa 4.400 lei, achitabili în 2 rate*
Modulul Avansati are 12 saptamani si costa 4.800 lei, achitabili în 2 rate*
Cursurile au loc saptamanal la sediul DallesGO, intr-una din zilele saptamanii, de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30, timp de 12 saptamani.
*In urma reducerii de LAST MINUTE 50% OFF, pretul cursului de Design Genti Incepatori nu va mai fi de 4.400 lei, ci de 2.200 lei pentru plata integrala.
Poti plati si in rate, beneficiind de un discount de 20%, achitand astfel 3.520 lei. Pretul pachetului de Design Genti Incepatori plus Avansati plus Pantofi cu promotia 3 in 1 – PACHET COMPLET este de 4.800 lei pentru plata integrala.