0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE FOTOGRAFIE

CURS ACREDITAT

Cursul descrie un univers pasionant, cel al imaginii si al felului în care se construieste ea, fiind un exercitiu continuu de surprindere a cadrului perfect. Bogdan Petrice, un tanar fotograf cu portofoliu impresionant, te va ghida prin referinte fascinante, genuri si tehnici fotografice, punand accent pe descoperirea si conturarea stilului personal si pe explorarea detaliului, a imaginatiei si a modului in care orice fotografie spune o poveste.

  Fotografia trece dincolo de tehnica. E un instrument de dragoste si revelatie!

Ai la dispozitie 12 saptamani in care sa iti exersezi abilitatile si sa iti pui in aplicare ideile și talentul intr-un context profesional, beneficind de cele mai performante echipamente de iluminat. In cadrul sesiunilor creative de practica, cursanții impreuna cu participantii la cursurile de Stilism, Make-up, Hairstyling si modelele de la Victoria Models, isi vor construi propriul portofoliu de proiecte fotografice.

Vino sa iei parte la cursurile de fotografie!

Modulul INITIERE are 12 saptamani si costa 3.600 lei, achitabili în 2 rate*
Modulul AVANSATI are 12 saptamani si costa 4.000 lei, achitabili în 2 rate.*
Cursul de PHOTOSHOP are 12 saptamani si costa 3.600 lei, achitabili in 2 rate.*
Cursul de NUNTI are 12 saptamani si costa 4.000 lei, achitabili in 2 rate*.
Cursurile au loc saptamanal la sediul DallesGO, intr-una din zilele saptamanii, de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30, timp de 12 saptamani.
*In urma reducerii de 50%, pretul cursului de Fotografie Initiere nu va mai fi de 3600 lei, ci de 1800 lei pentru plata integrala.
Poti plati si in rate, beneficiind de un discount de 20%, achitand astfel 2880 lei.
Pretul pachetului de Fotografie Initiere plus Fotografie Avansati plus Photoshop cu promotia “3 in 1 – PACHET COMPLET” este de 4000 lei pentru plata integrala.
Curs acreditat de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei