0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE FOTOGRAFIE

CURS ACREDITAT

Cursul descrie un univers pasionant, cel al imaginii si al felului în care se construieste ea, fiind un exercitiu continuu de surprindere a cadrului perfect. Bogdan Petrice, un tanar fotograf cu portofoliu impresionant, te va ghida prin referinte fascinante, genuri si tehnici fotografice, punand accent pe descoperirea si conturarea stilului personal si pe explorarea detaliului, a imaginatiei si a modului in care orice fotografie spune o poveste.

  Fotografia trece dincolo de tehnica. E un instrument de dragoste si revelatie!

Ai la dispozitie 12 saptamani in care sa iti exersezi abilitatile si sa iti pui in aplicare ideile și talentul intr-un context profesional, beneficind de cele mai performante echipamente de iluminat. In cadrul sesiunilor creative de practica, cursanții impreuna cu participantii la cursurile de Stilism, Make-up, Hairstyling si modelele de la Victoria Models, isi vor construi propriul portofoliu de proiecte fotografice.

Vino sa iei parte la cursurile de fotografie!

Modulul INITIERE are 12 saptamani si costa 3.400 lei, achitabili în 2 rate*
Modulul AVANSATI are 12 saptamani si costa 3.800 lei, achitabili în 2 rate.*
Cursul de PHOTOSHOP are 12 saptamani si costa 3.400 lei, achitabili in 2 rate.*
Cursurile au loc saptamanal la sediul DallesGO, intr-una din zilele saptamanii, de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30, timp de 12 saptamani.
*Pentru plata integrala beneficiati de o reducere de 10%.
Curs acreditat de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei
Studentii beneficiaza de reducere.