0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE DESIGN VESTIMENTAR

CURS ACREDITAT

  E o noua era in moda. Nu exista reguli.

ALEXANDER McQUEEN

Realizarea produsului finit poate avea un parcurs mult mai complex decat ar parea la prima vedere. Scopul nostru este sa ajutam la decodificarea sa. La inceput veti asimila notiuni generale legate de moda: revolutiile care au schimbat moda ultimului secol, principalele tendinte din moda contemporana, precum si curentele existente in prezent (scoala italiana, franceza, londoneza, japoneza, belgiana). Vom studia cromatica, compozitie, ritm, veti invata sa distingeti intre siluetele de baza si tipurile de volumetrii existente. Pentru aceasta vom analiza si decodifica impreuna sute de imagini, vom realiza zeci de schite si colaje pana ajugem sa realizam un story-board relevant. Designeri autohtoni, stilisti cunoscuti si editori de moda (Doina Levintza, Lena Criveanu, Ovidiu Buta, Lucian Broscatean) vor fi invitati la cursuri pentru a va vorbi despre munca din spatele unei colectii, despre cum se realizeaza o prezentare si cum se vinde o colectie.

Vino sa iei parte la cursurile de design vestimentar!

Modulul de incepatori are 20 saptamani si costa 8.000 lei, achitabili în 4 rate*
Modulul de avansati are 20 saptamani si costa 8.600 lei, achitabili în 4 rate*
*In urma reducerii de 50%, pretul cursului de Design Vestimentar – Modulul Incepatori nu va mai fi de 8000 lei, ci de 4000 lei pentru plata integrala.
Poti plati si in rate, beneficiind de un discount de 20%, achitand astfel 6400 lei.
Pretul pachetului de Design Vestimentar, Incepatori plus Avansati plus Tipare si Croitorie, cu promotia “3 in 1 – PACHET COMPLET” este de 8600 lei pentru plata integrala.