0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE COLORIMETRIE

Desi pentru multi ar putea parea simplu, vopsirea parului este un proces extrem de complex, iar culoarea pielii, a ochilor si nuanta naturala de par sunt factorii care influenteaza paleta de culori atunci cand vorbim de vopsirea corecta a podoabei capilare.

La cursul de Colorimetrie DallesGO sustinut de Alex Fox vei invata tot ce trebuie sa stii despre colorarea parului, iar pe parcursul celor 12 saptamani intense vei studia si exersa pe modele reale.

Pornind de la cunoasterea structurii firului de par si clasificarea acestuia, trecem prin notiunile de teorie a culorii, structura si culoarea parului, invatam cum sa obtinem culorile de par si cum alegem nuanta corecta in functie de fizionomia clientului, aflam care sunt tehnicile de colorare si depigmentare, cum le combinam, pentru ca in final sa realizam cele mai reusite schimbari de look.

Un modul are 12 saptamani si costa 4.400 lei, achitabili în 2 rate*
Cursurile au loc saptamanal la sediul DallesGO, intr-una din zilele saptamanii, de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30, timp de 12 saptamani.
*In urma reducerii de 50%, pretul cursului de Colorimetrie nu va mai fi de 4400 lei, ci de 2200 lei pentru plata integrala.
Poti plati si in rate, beneficiind de un discount de 20%, achitand astfel 3520 lei.
Pretul pachetului de Colorimetrie plus Tunsoare plus Coafura cu promotia “3 in 1 – PACHET COMPLET” este de 4400 lei pentru plata integrala.

ALEX FOX

Profesor BUCURESTI

camy-cu-semnatura_bw
Alex Fox este un hairstylist de renume, cu treisprezece ani de experienta in domeniu si sapte ani de experienta ca formator la cursuri de coafor-stilist, cu peste 150 de absolventi instruiti de el. A castigat doi ani la rand premiul pentru “Cel mai bun hairstylist al anului” (2016/2017) in cadrul Romanian Fashion Awards.

Absolvent al scolii Academia L’oreal Professional Paris, Alex Fox a lucrat ca hairstylist pentru Media Pro, canalele TV Antena 1 si TVR si in saloanele unor hairstylisti reputati, precum Camelia Negrea, George Soare si Anastasia Beverly Hills. A fost Trainer National Goldwell in cadrul Top Line si a lucrat ca hairstylist pentru Fashion Days.

FLORIN POPA

Profesor BRASOV

camy-cu-semnatura_bw
Popa Florin este un hairstylist cu experienta si activeaza în domeniu de 9 ani. Reusita lui în aceasta profesie a frumusetii consta în atentia la detalii, acuratetea si profesionalismul. Este pasionat de culoare si tunsoare si in 2019 a castigat locul I pentru cel mai bun Balayage “The Best Balayage” in cadrul Taberei Hairstilistilor, organizata la Piatra-Neamt alaturi de cei mai buni traineri din domeniu.
In decursul acestor ani, a participat la numeroase cursuri de formare si workshopuri, si a avut colaborari cu fotografi, designeri vestimentari locali pentru campanii de produse si colectii – cele mai recente proiecte ale sale au aparut în două reviste americane – “Bold Magazine” si “New Face Magazine”.

ALINA CRISAN

Profesor CLUJ


Renumita la nivel mondial, Alina Crisan si-a obtinut calificarea de hairstylist in urma cu aproape 20 de ani, la Academia de coafura Blondi, in Bucuresti. Tot acolo si-a inceput si cariera de formator, iar in anul 2001 a obtinut titlul de Campion Mondial la coafura in cadrul competitiei organizata in Darmstadt, Germania. Fire autodidacta, Alina Crisan a continuat sa se perfectioneze an de an prin participarea la numeroase cursuri de specializare si formare in domeniul coafurii in marile capitale ale lumii: Budapesta, Viena, Londra, Barcelona sau New York, unde a obtinut si numeroase distinctii. 

In 2006 a inceput colaborarea cu L’Oreal Romania devenind trainer Matrix. In prezent este senior trainer si membru al Matrix International Dream Team, iar din mainile ei ies look-uri memorabile ce sunt publicate in numeroase editoriale. In plus este invitata constant in cadrul evenimentelor de specialitate, unde anunta trendurile anuale in materie de tunsoare, culoare si hairstyling si inspira coaforii de pretutindeni prin showurile de coafura pe care le sustine atat in tara, cat si in strainatate.

PROGRAMA CURS

Curs 1: Prezentarea firului de par
– parti componente
– structura firului de par
– determinarea firului de par
– clasificarea firului de par
– spalarea, tratarea, masajul capilar

Curs 2: Bazele naturale
– notiuni de teorie a culorilor
– reflexele primare si secundare

Curs 3: Culoarea
– structura si culoarea parului
– tipuri de vopsea de par
– obtinerea culorilor pe par
– alegerea culorii vopselei de par

Curs 4: Tehnici de colorare
– colorarea parului la radacina
– colorarea totala
– prima colorare a parului

Curs 5: Tehnici de colorare – practica

Curs 6: Depigmentarea parului
– decolorarea
– decaparea
– fondurile de decolorare
– decolorarea la radacina
– decolorarea pe lungim
– decolorarea suvitelor

Curs 7: Depigmentarea parului – practica

Curs 8: Colorarea parului alb – teorie & practica
– stabilirea procentului de fire albe
– alegerea mixurii de culoare

Curs 9: Depigmentare + colorare – practica
– combinarea tehnicilor

Curs 10: Schimbare de look – practica

Curs 11: Schimbare de look – practica

Curs 12: Total look – Examen final