0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE COAFURA

CURS ACREDITAT

Cursul constituie primul pas spre specializarea in meseria de hairstilist, fiind destinat celor care vor sa-si transforme pasiunea intr-o cariera de succes in industria de hairdressing. Pe parcursul celor 3 luni, cursantii primesc retete personalizate in acord cu trasaturile fetei, jobul si stilul de viata ale viitoarelor cliente.

La finalul cursului vei stapani tehnici de coafat, vei sti sa folosesti ustensilele si produsele de styling pentru a obtine texturile dorite, de la bucle, la crep sau afro. Intrucat impletiturile sunt o prezenta constanta pe catwalk-ul festivalurilor de moda, reinventandu-se de la un sezon la altul, vei invata sa impletesti in doua, trei, patru si chiar cinci suvite. Vei sti sa realizezi o coafura comerciala, nu inainte de a invata totul despre tehnici de prindere si tapat. In cele din urma, iti vei pune la incercare imaginatia si te vei aventura in coafura de avangarda si de catwalk, folosind diverse materiale si obiecte drept accesorii.

Un modul are 12 saptamani si costa 4.000 lei, achitabili în 2 rate*
Cursurile au loc saptamanal la sediul DallesGO, intr-una din zilele saptamanii, de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30, timp de 12 saptamani.
*In urma reducerii de 50%, pretul cursului de Coafura nu va mai fi de 4000 lei, ci de 2000 lei pentru plata integrala.
Poti plati si in rate, beneficiind de un discount de 20%, achitand astfel 3200 lei.
Pretul pachetului de Coafura plus Tunsoare plus Colorimetrie cu promotia “3 in 1 – PACHET COMPLET” este de 4400 lei pentru plata integrala.
Curs acreditat de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei

PARTENERI:
image description morroc2

ALEX FOX

Profesor BUCURESTI

camy-cu-semnatura_bw
Alex Fox este un hairstylist de renume, cu treisprezece ani de experienta in domeniu si sapte ani de experienta ca formator la cursuri de coafor-stilist, cu peste 150 de absolventi instruiti de el. A castigat doi ani la rand premiul pentru “Cel mai bun hairstylist al anului” (2016/2017) in cadrul Romanian Fashion Awards.

Absolvent al scolii Academia L’oreal Professional Paris, Alex Fox a lucrat ca hairstylist pentru Media Pro, canalele TV Antena 1 si TVR si in saloanele unor hairstylisti reputati, precum Camelia Negrea, George Soare si Anastasia Beverly Hills. A fost Trainer National Goldwell in cadrul Top Line si a lucrat ca hairstylist pentru Fashion Days.

FLORIN POPA

Profesor BRASOV

camy-cu-semnatura_bw
Popa Florin este un hairstylist cu experienta si activeaza în domeniu de 9 ani. Reusita lui în aceasta profesie a frumusetii consta în atentia la detalii, acuratetea si profesionalismul. Este pasionat de culoare si tunsoare si in 2019 a castigat locul I pentru cel mai bun Balayage “The Best Balayage” in cadrul Taberei Hairstilistilor, organizata la Piatra-Neamt alaturi de cei mai buni traineri din domeniu.
In decursul acestor ani, a participat la numeroase cursuri de formare si workshopuri, si a avut colaborari cu fotografi, designeri vestimentari locali pentru campanii de produse si colectii – cele mai recente proiecte ale sale au aparut în două reviste americane – “Bold Magazine” si “New Face Magazine”.

ALINA CRISAN

Profesor CLUJ


Renumita la nivel mondial, Alina Crisan si-a obtinut calificarea de hairstylist in urma cu aproape 20 de ani, la Academia de coafura Blondi, in Bucuresti. Tot acolo si-a inceput si cariera de formator, iar in anul 2001 a obtinut titlul de Campion Mondial la coafura in cadrul competitiei organizata in Darmstadt, Germania. Fire autodidacta, Alina Crisan a continuat sa se perfectioneze an de an prin participarea la numeroase cursuri de specializare si formare in domeniul coafurii in marile capitale ale lumii: Budapesta, Viena, Londra, Barcelona sau New York, unde a obtinut si numeroase distinctii. 

In 2006 a inceput colaborarea cu L’Oreal Romania devenind trainer Matrix. In prezent este senior trainer si membru al Matrix International Dream Team, iar din mainile ei ies look-uri memorabile ce sunt publicate in numeroase editoriale. In plus este invitata constant in cadrul evenimentelor de specialitate, unde anunta trendurile anuale in materie de tunsoare, culoare si hairstyling si inspira coaforii de pretutindeni prin showurile de coafura pe care le sustine atat in tara, cat si in strainatate.

PROGRAMA CURS

Este un curs bazat in mare masura pe practica. Astfel, sub indrumarea lui Alex, vei avea la dispozitie un model pe care vei exersa diverse tipuri de hairstyling. Atunci cand vei fi capatat un minim de experienta, vei participa, alaturi de colegii de la departamentele de Make Up si Fotografie la realizarea unor sedinte foto, punand in practica conceptul de total look ce sta la baza intregului curs, adica gasirea unui echilibru intre vestimentatie, machiaj si coafura. Pe langa experienta acumulata, vei pleca de la curs cu diploma acreditata, precum si cu un portofoliu care sa reprezinte cartea ta de vizita intr-o viitoare cariera in hairstyling.

Curs 1: Firul de par

Curs 2: Produse pentru ingrijire
Folosirea in functie de necesitati
Tipologii ale fizionomiei
Corectarea lor prin: tunsoare, culoare, forma

Curs 3: Tehnici de tuns – Par lung
Criterii de alegere a tunsorii
Forme

Curs 4: Coafatul cu peria si produsele de styling
Bucle cu perii pe dimensiuni
Bucle pe clips
Indreptarea cu peria
Produse corespunzatoare

Curs 5: Coafatul cu placa / drot si texture
Intins cu placa
Tipuri de ondule cu placa
Tipuri de ondule cu drot / con
Crep mare / mic
Texturi

Curs 6: Impletituri
doua
trei, patru, cinci
spic
spic cascada

Curs 7: Coafuri comerciale
Principii de design
Tehnici de prindere
Tehnici de tapat

Curs 8: Coafuri cu tematica inspirationala
Adaptarea la fizionomie
Adaptarea la tematica
Echilibru
Interpretari regiuni / film

Curs 9: Coafuri avangarda
Accesorizare puternica
Centru de interes
Adaosuri

Curs 10: Coafuri suspendate care sa derive de la forma capului
Accesorii de sustinere
Volume opulente

Curs 11: Non-Hair
Forme de coafuri din flori
Materiale textile
Metal / materiale dure
Hartie colorata etc.

Curs 12: Total look – Examen final
Make-up
Tinuta
Decor
Hair