0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE AutoCAD

Cursul este destinat celor care isi doresc dobandirea abilitatii de a desena 2D folosind AutoCAD-ul. Aplicabilitatea este in aproape toate domeniile tehnice. Pe langa insusirea acestei abilitatii de realizare a planurilor in arhitectura/constructii sau schitarea detaliilor de executie, te vei familiariza cu situatii diverse, situatii concrete, explicate prin prisma experientei profesorului.

Cursul se adreseaza atat arhitectilor, designerilor, decoratorilor, inginerilor, tehnicienilor, proiectantilor, desenatorilor, dar si tuturor celor care pur si simplu isi doresc sa invete sa lucreze in AutoCAD. Cu atat mai mult cu cat daca urmatorul pas este dorinta de a invata sa lucrezi ulterior in programe 3D (modelare, imagini fotorealiste etc).

CONDITII PARTICIPARE:
1. Laptop propriu + mouse propriu
(Performante minime ale laptopului: procesor core 2 duo la 2,4 GHZ , 4 gb de ram si placa video dedicata(OBLIGATORIU!). Mouse-ul este obligatoriu. De preferat, minimum un procesor i5 si o placa video dedicata de 1GB).
*NOTA: Exista varianta de AutoCAD si pentru laptopurile marca Apple. Laptopurile Mac Book Air nu au placa video dedicata si intampina probleme in timpul utilizarii programului(sacadeaza programul).
2. Programul AutoCad 2D instalat pe laptop
(versiunea minima de AutoCad pe care trebuie sa o aveti instalata este Autocad 2014. http://www.autodesk.com/ products/autocad/)

Un modul are 12 saptamani si costa 3.600 lei, achitabili în 2 rate*
Cursurile au loc saptamanal la sediul DallesGO, intr-una din zilele saptamanii, de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30, timp de 12 saptamani.
*In urma reducerii de 50%, pretul cursului de AutoCAD nu va mai fi de 3600 lei, ci de 1800 lei pentru plata integrala.
Poti plati si in rate, beneficiind de un discount de 20%, achitand astfel 2880 lei.
Pretul pachetului de AutoCAD plus Interior Design Incepatori plus Avansati cu promotia
“3 in 1 – PACHET COMPLET” este de 4000 lei pentru plata integrala.

BOGDAN DIACONU

Profesor BUCURESTI

maria
Este un inginer specializat in designul de interior si designul de obiect, lucreaza de doi in echipa Ilenei Raducanu (profesor la cursul de Design Interior) si impreuna au in portofoliu multe proiecte de design interior. Bogdan este un bun didact, folosind metode simple de indrumare reusind sa adapteze cursul usor, atat celor care au deja experienta in domeniu, cat si celor sunt pentru prima oara in situatia de a lucra intr-un program de proiectare.

PROGRAMA CURS

Curs 1
Prezentare generala a programelor de proiectare 2D. Exemple din domenii diverse. Introducere in AutoCad si in interfata programului. Familiarizarea cu functiile principale. Exercitii practice.

Curs 2
Familiarizarea cu interfata programului si brieful pentru proiectul care va constitui suprafata de lucru pe urmatoarele saptmani. Invatarea menurilor si dezvoltarea unui concept personalizat pentru abordarea proiectului. Exercitii practice.

Curs 3
Invaratarea comenzilor care faciliteaza crearea sabloanelor si familiarziarea cu optiuni de vizualizare a layerelor. Exercitii practice. Tema pentru acasa.

Curs 4
Stilul personal in AutoCAD. Cum abordam diferit optiunile de creare a unui desen. Sisteme de coordonate. Lucrul cu layerele. Exercitii practice.

Curs 5
Cum desenam? Cum stabilim cotele in desen si care sunt comenzile care ne folosesc pentru modificari. Exercitii practice.

Curs 6
Metode de hasurare. Tipuri de hasuri, scari, unghiuri. Aplicatii pentru proiectul in lucru.

Curs 7
Utilizarea liniilor de pozitionare a reperelor. Stiluri de cotare, Cotarea la diverse scari, modificarea liniilor de cota, suprascrierea textului liniei de cota. “Multileader” – folosirea uneltelor care au mai multe functii. Exercitii practice.

Curs 8
Structurarea proiectului. Lucrul cu straturile – creare strat, familiarizarea cu stratul-culoare, tipul de linie, si invatarea comenzii de vizibilitate la printare.

Curs 9
Definirea si inserarea blocurilor. Scrierea textelor in cadrul desenelor (creare si modificare texte, stiluri de text etc). Simboluri si executarea unui plan de electrice. Excercitii practice.

Curs 10
Importul si conversia fisierelor pdf, convertirea textului Pdf sau a textului polilinie in text SHG. Diferentele intre versiuni diferite de Audocad (2015-2018). Exercitii practice.

Curs 11
Incheierea planului de mobilare si planului de electrice pentru proiectul in lucru. Tiparirea desenelor.

Curs 12
Scurta recapitulare comenzi si TEST FINAL