0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE STILISM INCEPATORI

Prima impresie nu se uita niciodata! Stilul personal imprimat in hainele pe care le porti si in titudinea afisata este cartea ta de vizita. Cursul se adreseaza celor care iau moda in serios si o folosesc zilnic ca limbaj de exprimare.

  Fashion is what you’re offered four times a year by designers. And style is what you choose.

LAUREN HUTTON

Sub indrumarea Irinei Markovits, vei descoperi cum sa-ti conturezi un stil vestimentar individualizat prin explorarea notiunilor de personal styling, intelegand in acelasi timp lumea si industria modei, dar si impactul tendintelor de sezon asupra garderobei proprii. Vei afla cum se construieste si ce comunica un look si felul in care elementele caracte ristice perioadelor din istoria modei pot transforma o tinuta. Vei invata sa identifici si sa pui in valoare diverse siluete si conformatii, sa te joci cu paleta cromatica in acord cu pigmentatia pielii, sa accesorizezi corect, sa stabilesti o legatura puternica intre personalitate si vestimentatie.

Modulul INCEPATORI are 12 saptamani si costa 3.200 lei, achitabili în 2 rate*
Cursurile au loc saptamanal la sediul DallesGO, intr-una din zilele saptamanii, de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30, timp de 12 saptamani.
Pentru plata integrală beneficiati de o reducere de 10%.

IRINA MARKOVITS

DSC_0644 modif
Irina Markovits este fondatoarea primului birou de consultanta de stil din Romania, Image Matters. Are o lunga experienta in consultanta de imagine si ca stilist a lucrat pentru proiecte cu cele mai importante branduri de moda si locatii de shopping, cum ar fi Baneasa Shopping Mall, Mall Vitan si Plaza Mall, Stefanel, Debenhams, New Look, Molecule-F, I.D. Sarrieri, Marella by MaxMara, Coccinelle, La Redoute, TinaR, Moja.ro , dar si pentru aparitia in juriul emisiunii “Shoppingul, pasiunea mea”. Referintele sale profesionale includ certificarea de Consultant de Imagine primita din partea Colour Me Beautiful UK, cea mai prestigioasa scoala de consultanta de stil si imagine din Europa, instruirea in Fashion & Image Styling de catre Limperts Academy of Design din Marea Britanie, precum si calitatea de membru asociat al Association of Image Consultants International din Statele Unite.

  Fashion is what you’re offered four times a year by designers. And style is what you choose.

LAUREN HUTTON

In portofoliul ei s-au strans peste 450 de clienti individuali, la care se adauga clienti corporate (Procter&Gamble, Orange, Holcim, Ewopharma, Petrom/ OMV, OTP Bank), partide politice si agentii de advertising, care au beneficiat de traininguri de imagine profesionala. Blogul ei, StyleDiary.ro, este unul dintre cele mai cunoscute si mai longevive din blogosfera romaneasca. Activitatea sa de jurnalist de moda din ultimii 10 ani a inclus colaborari cu revistele The One, Tabu, Story, Fashionandbeauty.ro.

Vom face impreuna sesiuni de shopping asemenea celor din emisiunea “Fashion Police”. In fata rafturilor cu haine din magazine, tu vei sti ce piese sa alegi pentru a crea un total look dupa un brief fictiv. Vei sti, de asemenea cum sa alegi haine pentru un potential client, tinand cont de stilul, silueta, cromatica si accesoriile care i se potrivesc. La finalul cursului vei sti cum sa organizezi o garderoba, cum sa faci shopping inteligent, cum sa compui o tinuta si, de ce nu, cum sa imbraci un client.

Industria modei (3 module)
Curs 1
Industria si lumea modei. Cele 4 capitale ale modei: stiluri caracteristici, designeri importanti. Saptamanile modei. Nivelurile modei: Haute Couture, Pret a Porter, Mass Fashion

Curs 2
Tendintele. Identificarea unui trend: elemente, detalii, caracteristici. Cele mai recognoscibile si reluate trenduri. Nasterea si difuzarea tendintelor. Ciclicitatea si ritmurile modei. Tema practica #1: documentare

Curs 3
Perioade si puncte de reper importante pentru istoria modei contemporane: 1920 – 2000

Stil si comunicare (2 module)
Curs 4
Moodboard-ul: instrument pentru proiecte de stilism si construirea propriului stil.

Curs 5
Proiect practic #1. Creare si prezentare de moodboard. Posibile teme: feminitate-masculinitate-androginie; frumusete si expresivitate

Elemente de stil personal (4 module)
Curs 6
Identificarea siluetelor feminine si masculine. Folosirea detaliilor vestimentare pentru reconturarea/ echilibrarea siluetei.

Curs 7
Tipologii cromatice in functie de fizionomie. Reguli de asortare si combinare.

Curs 8
Stiluri vestimentare personale: arhetipuri (clasic, romantic, sport, contemporan, rock-rebel samd) si hibrizi stilistici (la garconne, the ice-queen, the socialite/ high-maintenance, the androgyne, the femme fatale etc).

Proiecte practice obligatorii
Curs 9
“Your Best Outfits”. Creare si styling a 2 tinute proprii (cu elemente din propria garderoba), pe baza lectiilor din modulul 3 “Elemente de stil personal”

Curs 10
“You as Personal Stylist”. Construirea intr-un magazin/ showroom partener al DallesGo a 2 tinute diferite, conform principiilor invatate in modulul 3 “Elemente de stil personal”

Curs 11
“Your 1st styling project” Photo Shooting, cu echipa de make-up si hair styling. Tema: recrearea unui personaj celebru pentru stilul propriu.

Curs 12
Examen final, practic. In magazin. Creare si styling pentru un look complet, conform unui profil fictiv de client(a).