0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE INTERIOR DESIGN AVANSATI

Cursul este dedicat tuturor celor care au deja studii de arhitectura sau design interior sau care au experienta in domeniu si doresc sa se perfectioneze. Vom invata si exersa tehnici diferite de desen si proiectare, atat 2D cat si 3D, esentiale in exprimarea proiectelor de amenajare interioara.
Un curs la sfarsitul caruia vei avea nu numai cunostintele teoretice necesare, ci si informatiile practice – de la relatia cu clientii la gasirea furnizorilor, de la concept la buget si executie – si un prim proiect de portofoliu care sa iti permita sa iti transformi pasiunea pentru designul de interior in profesie.

  A great chair should look as if it could spring at you and take you in its arms.

ROGER BANKS-PYE

Vom invata sa lucram cu clientii, sa ii ascultam si sa le punem intrebarile corecte, sa negociem si sa ne impunem viziunea artistica fara a le sacrifica dorintele si personalitatea. Ne vom pune la curent cu tot ce inseamna tendinte in design si amenajari interioare la nivel mondial.

Un modul are 12 saptamani si costa 3.800 lei, achitabili în 2 rate*
Cursurile au loc saptamanal la sediul DallesGO, intr-una din zilele saptamanii, de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30, timp de 12 saptamani.
*Pentru plata integrală beneficiati de o reducere de 10%.

ANDREEA MURESAN

Profesor BUCURESTI

Dintotdeauna pasionata de domeniul home&deco, dupa zece ani petrecuti in redactiile celor mai importante publicatii de profil, a facut in 2009 pasul spre propriul studio de design. Amenajeaza spatii publice si rezidentiale, iubeste interioarele scandinave, gradinile si vechiturile pe care le recupereaza si transforma alaturi de partenerul ei.

MIHAI CARAGHIAUR

Profesor TIMISOARA

Mihai
Crescut printre artisti și format intr-un liceu de arta, Mihai Caraghiaur ajunge in facultate sa se indrepte spre designul ambiental.
Designul este perceput ca o forma de expresie si petrecandu-si 1 an de zile in lumea teatrului printre actori si regizori, Mihai dezvolta o intelegere profunda asupra emotiei degajate de culoare, lumina, forma si textura. Atentia pentru detalii, rigurozitatea pe de o parte, combinate cu pasiunea si echilibrul pe de alta parte, fac din Mihai Caraghiaur atat un designer cat și un artist recunoscut, lucru care reiese din lucrarile sale.

Pornind de la sculptura, instalatii si lucrari grafice expuse in tara si strainatate, simtul artistic se reflecta mai departe in proiectele sale de design ambiental. Amprenta sa o regasim in lucrari raspandite pe intreg teritoriul tarii: Castelul de lut, cea mai mediatizata pensiune ecologica din Romania, Casa cu iedera din Timisoara, showroom-urile Tempini din Bucuresti si Timisoara.
Colaborand cu importante birouri de arhitectura, obtine alaturi de acestia recunoasterea meritelor in reviste de specialitate si în cadrul Bienalei Timisorene de Arhitectura in 2016.

PROGRAMA CURS

Scopul final e de a realiza cel putin un proiect de amenajare, care sa ne recomande pentru posibile colaborari viitoare. Datorita parteneriatului intre Kika si DallesGO, vom face practica in showroom-ul Kika, reamenajand spatiile de expunere din magazin.

I. Rezidential – Tema: Apartament cu un dormitor

Curs 1
Brief. Tema de proiectare. Fisa Clientului. Evaluarea locuintei. Masuratorile. Releveul. Bugetul. Agenda designerului. Putina psihologie. Furnizori si branduri.

Curs 2
Desen tehnic 2D, Creion. Planul. Fatada. Sisteme de cotare. Reguli si simboluri. Planul de mobilare. Furnizori si branduri.

Curs 3
Inspiratia. Cconceptul. Moodboard-ul. Propunerea finisajelor, luminilor, mobilierului si accesoriilor. Furnizori si branduri.

Curs 4
Desen tehnic 3 D, creion. Axonometria. Bucataria. Baia. Furnizori si branduri.

Curs 5
Completarea proiectului in vederea punerii in opera. Detalii de executie. Calculele de necesar. Materialele si produsele, cu caracteristici. Furnizori si preturi. Demonstratia bugetara.

Curs 6
Prezentarea si evaluaria proiectelor.

II. Rezidential – Tema: Casa P+M

Curs 7
Brief. Tema de proiectare. Fisa clientului. Bugetul. “Citirea” planurilor de arhitectura. Planul de mobilare. Eventuale modificari de arhitectura si instalatii. 2D. Furnizori si branduri.

Curs 8
Discutarea tuturor propunerilor. Ergonomie. Flux. Redesenarea planului de arhitectura, cu modificarile agreate impreuna. Furnizori si branduri.

Curs 9
Conceptul. Moodboard-ul virtual. Propunerea finisajelor, luminilor, mobilierului si accesoriilor. Furnizori si branduri.

Curs 10
Completarea proiectului in vederea punerii in opera. Calcule de necesar. Detalii de executie. 3D. Comenzi de finisare si material, de mobilier si decoratiuni. Furnizori si branduri.

Curs 11
Demonstratie, de la concept la realitate virtuala. 3D max. Discutii libere asupra proiectelor in curs de finisare.

Curs 12
Prezentarea si evaluarea proiectelor