0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE INTERIOR DESIGN AVANSATI

Cursul este dedicat tuturor celor care au deja studii de arhitectura sau design interior sau care au experienta in domeniu si doresc sa se perfectioneze. Vom invata si exersa tehnici diferite de desen si proiectare, atat 2D cat si 3D, esentiale in exprimarea proiectelor de amenajare interioara.
Un curs la sfarsitul caruia vei avea nu numai cunostintele teoretice necesare, ci si informatiile practice – de la relatia cu clientii la gasirea furnizorilor, de la concept la buget si executie – si un prim proiect de portofoliu care sa iti permita sa iti transformi pasiunea pentru designul de interior in profesie.

  A great chair should look as if it could spring at you and take you in its arms.

ROGER BANKS-PYE

Vom invata sa lucram cu clientii, sa ii ascultam si sa le punem intrebarile corecte, sa negociem si sa ne impunem viziunea artistica fara a le sacrifica dorintele si personalitatea. Ne vom pune la curent cu tot ce inseamna tendinte in design si amenajari interioare la nivel mondial.

Un modul are 12 saptamani si costa 4.000 lei, achitabili în 2 rate*
Cursurile au loc saptamanal la sediul DallesGO, intr-una din zilele saptamanii, de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30, timp de 12 saptamani.
*In urma reducerii de 50%, pretul cursului de Design Interior – Modulul Avansati nu va mai fi de 4000 lei, ci de 2000 lei pentru plata integrala.
Poti plati si in rate, beneficiind de un discount de 20%, achitand astfel 3200 lei.
Pretul pachetului de Design Interior Avansati plus AutoCAD plus Design Gradini Incepatori cu promotia “3 in 1 – PACHET COMPLET” este de 4400 lei pentru plata integrala.

ANDREEA MURESAN

Profesor BUCURESTI

Dintotdeauna pasionata de domeniul home&deco, dupa zece ani petrecuti in redactiile celor mai importante publicatii de profil, a facut in 2009 pasul spre propriul studio de design. Amenajeaza spatii publice si rezidentiale, iubeste interioarele scandinave, gradinile si vechiturile pe care le recupereaza si transforma alaturi de partenerul ei.

MIHAI CARAGHIAUR

Profesor TIMISOARA

Mihai
Crescut printre artisti și format intr-un liceu de arta, Mihai Caraghiaur ajunge in facultate sa se indrepte spre designul ambiental.
Designul este perceput ca o forma de expresie si petrecandu-si 1 an de zile in lumea teatrului printre actori si regizori, Mihai dezvolta o intelegere profunda asupra emotiei degajate de culoare, lumina, forma si textura. Atentia pentru detalii, rigurozitatea pe de o parte, combinate cu pasiunea si echilibrul pe de alta parte, fac din Mihai Caraghiaur atat un designer cat și un artist recunoscut, lucru care reiese din lucrarile sale.

Pornind de la sculptura, instalatii si lucrari grafice expuse in tara si strainatate, simtul artistic se reflecta mai departe in proiectele sale de design ambiental. Amprenta sa o regasim in lucrari raspandite pe intreg teritoriul tarii: Castelul de lut, cea mai mediatizata pensiune ecologica din Romania, Casa cu iedera din Timisoara, showroom-urile Tempini din Bucuresti si Timisoara.
Colaborand cu importante birouri de arhitectura, obtine alaturi de acestia recunoasterea meritelor in reviste de specialitate si în cadrul Bienalei Timisorene de Arhitectura in 2016.

IVONA GHEORGHE

Profesor IASI

Ivona
Ivona Gheorghe este un arhitect independent ce isi doreste sa creeze concepte autentice pentru fiecare spatiu pe care il amenajeaza. Specializata pe arhitectura de interior, indrageste proiectele pentru spatiile publice, restaurante, cafenele, acolo unde imbinarea dintre creativitate si functional este mereu o provocare.

Abordeaza fiecare spatiu in parte cu foarte multa pasiune si atentie, indiferent de dimensiunile sale. Proiectul ei preferat este intotdeauna ultimul finalizat si asta pentru ca incearca mereu sa se autodepaseasca si sa exploreze directii noi de abordare. Cheia unui proiect de succes sta mereu in mainile arhitectului, Ivona implicandu-se pana in cele mai mici detalii, mixand cu entuziasm obiecte vechi de mobilier cu accente artizanale si elemente foarte moderniste.

RALUCA FILIP

Profesor CONSTANTA

Ivona
Raluca Filip are 35 de ani si este absolventa facultatii tehnice de inginerie. Pasiunea pentru detalii si pentru frumos a facut-o sa se specializeze in Design Interior. De 13 ani conduce un birou de proiectare si design, unde provocarile preferate sunt acelea de a gasi formula perfecta intre creativitate si functionalitate. “Imi place sa lucrez cu spatii diferite, nevoi diferite, cu personalitati diferite si sa creez povesti unice. In toate actiunile mele caut sa aplic si sa gasesc noi sensuri pentru motto-ul meu preferat «less is more»”.

ANCA IRINA OPREA

Profesor CRAIOVA


Pasionata de desen, arte vizuale și frumos, Anca Irina Oprea a simtit devreme ca aceasta pasiune se va transforma intr-o profesie.
A hotarat sa urmeze Facultatea de Arhitectura de Interior Ion Mincu din Bucuresti, unde a descoperit ce inseamna functionalitatea si calitatea ambiantei interioare, bazandu-se pe combinatia dintre o suita de cunostinte interdisciplinare.

In mometul de fata coordoneaza o echipa de designeri in cadrul propriului birou de proiectare si a showroomului AIO LIVING. Aici, Anca si-a propus sa proiecteze si sa stimuleze echipa sa creeze tot timpul concepte noi, fresh si inspirationale. iar cel mai important lucru este ca aceste proiecte sa aiba corespondent in realitate, sa exprime emotie pentru a putea fi implementate pana la cele mai fine detalii.
Se considera o persoana autodidacta cu simt de responsabilitate pentru aceasta profesie. Inspiratia o asimileaza din targurile de profil din strainatate, din natura si calatorii, iar acest lucru a ajutat-o sa isi diversifice activitatea ca designer.
Conform acestor principii va realiza si cursurile in cadrul DallesGO, unde cu siguranta va regasi persoane ce isi doresc sa afle mai multe despre ce inseamna aceasta lume frumoasa a designului de interior.

ANDU MARGINEAN

Profesor SIBIU


Andu Marginean a terminat Liceul si Universitatea de Arta din Bucuresti, unde a invatat cu multa pasiune si febra creatoare sa vorbeasca o limba speciala – Imaginea – si si-a antrenat talentul, ochii si mintea sa inteleaga frumusetea lumii din jur. Cand studentia s-a sfarsit, a ales sa traiasca demn din surse si stiinta proprie, incepand sa conceapa grandios piese de mobilier pentru prieteni si apoi case pentru doritorii de idei indraznete si spatii cosmopolite.
De-a lungul timpului, a realizat conceptul pentru zeci de hoteluri din toata tara si a avut onoarea sa lucreze pentru cea mai mare vedeta a sportului romanesc prezent ori cea mai importanta personalitate a planetei, Sanctitatea Sa Papa Francisc.
Astazi este liderul unei echipe de designeri, arhitecti si ingineri si dezvoltatorul-proprietar al unui showroom-atelier-workshop pentru multe branduri prestigioase din industria italiana de ceramice, sanitare, mobilier ori lighting.

PROGRAMA CURS

Scopul final e de a realiza cel putin un proiect de amenajare, care sa ne recomande pentru posibile colaborari viitoare. Datorita parteneriatului intre Kika si DallesGO, vom face practica in showroom-ul Kika, reamenajand spatiile de expunere din magazin.

I. Rezidential – Tema: Apartament cu un dormitor

Curs 1
Brief. Tema de proiectare. Fisa Clientului. Evaluarea locuintei. Masuratorile. Releveul. Bugetul. Agenda designerului. Putina psihologie. Furnizori si branduri.

Curs 2
Desen tehnic 2D, Creion. Planul. Fatada. Sisteme de cotare. Reguli si simboluri. Planul de mobilare. Furnizori si branduri.

Curs 3
Inspiratia. Cconceptul. Moodboard-ul. Propunerea finisajelor, luminilor, mobilierului si accesoriilor. Furnizori si branduri.

Curs 4
Desen tehnic 3 D, creion. Axonometria. Bucataria. Baia. Furnizori si branduri.

Curs 5
Completarea proiectului in vederea punerii in opera. Detalii de executie. Calculele de necesar. Materialele si produsele, cu caracteristici. Furnizori si preturi. Demonstratia bugetara.

Curs 6
Prezentarea si evaluaria proiectelor.

II. Rezidential – Tema: Casa P+M

Curs 7
Brief. Tema de proiectare. Fisa clientului. Bugetul. “Citirea” planurilor de arhitectura. Planul de mobilare. Eventuale modificari de arhitectura si instalatii. 2D. Furnizori si branduri.

Curs 8
Discutarea tuturor propunerilor. Ergonomie. Flux. Redesenarea planului de arhitectura, cu modificarile agreate impreuna. Furnizori si branduri.

Curs 9
Conceptul. Moodboard-ul virtual. Propunerea finisajelor, luminilor, mobilierului si accesoriilor. Furnizori si branduri.

Curs 10
Completarea proiectului in vederea punerii in opera. Calcule de necesar. Detalii de executie. 3D. Comenzi de finisare si material, de mobilier si decoratiuni. Furnizori si branduri.

Curs 11
Demonstratie, de la concept la realitate virtuala. 3D max. Discutii libere asupra proiectelor in curs de finisare.

Curs 12
Prezentarea si evaluarea proiectelor