0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURS COSMETICA

O piele frumoasa va fi intotdeauna la moda! Insa dincolo de aspectele estetice, tenul este printre cele mai sensibile si expuse parti ale corpului. Zi de zi este atins de factori nocivi care pot fi combatuti doar de un ritual de ingrijire corespunzator fiecarui tip de ten, altfel pot aparea dezechilibre, pielea se deterioreaza si nu isi mai indeplineste functiile in mod corespunzator. Insa un cosmetician bun va stii intotdeauna sa gaseasca solutii, indiferent de problemele tenului.

Daca te incanta si pe tine ideea de a-i face pe oameni sa se simta si sa arate bine, vino la cursul de Cosmetica si afla secretele care stau la baza meseriei de cosmetician. Cei mai buni profesionisti in domeniul cosmeticii iti vor dezvalui toate secretele ce stau la baza unui ten frumos si sanatos. Vei invata sa clasifici si sa tratezi fiecare tip de ten in parte, vei afla despre procedurile care stau la baza tratamentelor cosmetice, cum se stabileste un tratament si cum este influentata structura epidermei, iar sfarsitul celor trei luni de studiu intens si practica vei fi pregatit sa imbratisezi cea mai frumoasa meserie, aceea de cosmetician.

Un modul are 12 saptamani si costa 4.400 lei, achitabili in 2 rate*
Cursurile au loc saptamanal la sediul DallesGO, intr-una din zilele saptamanii, de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30, timp de 12 saptamani.
*In urma reducerii de 50%, pretul cursului de Cosmetica nu va mai fi de 4.400 lei, ci de 2.200 lei pentru plata integrala.
Poti plati si in rate, beneficiind de un discount de 20%, achitand astfel 3.520 lei.
Pretul pachetului de Cosmetica plus Make-Up Incepatori plus Coafura, cu promotia “3 in 1 – PACHET COMPLET” este de 5.000 lei pentru plata integrala.

PARTENERI:
image description

AMALIA VOICHITA

Profesor BUCURESTI

galan1

Cu o experienta de peste 10 de ani in cosmetica si cu o pregatire profesionala recunoscuta la nivel international, Amalia Vochita iti va dezvalui toate secretele tenului si cum poti preveni si trata problemele acestuia.
Pasionata inca de mica de industria de beauty, Amalia s-a implicat in acest domeniu imediat dupa terminarea liceului iar in prezent are unul dintre cele mai apreciate cabinete de cosmetica din Bucuresti. De-a lungul anilor au trecut prin mainile sale nenumarate cazuri de probleme ale tenului carora le-a gasit rezolvare.

ALEXANDRA SAS

Profesor ORADEA

galan1

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul frumusetii, Alexandra Sas este una dintre cele mai profesioniste cosmeticiene din Oradea. Pasiunea pentru ingrijirea pielii si-a descoperit-o inca din liceu, iar imediat dupa absolvire a ales sa se perfectioneze in domeniul cosmeticii, urmand nenumarate cursuri, atat in tara, cat si in tari precum Italia sau Ungaria.

Pentru ca dintotdeauna si-a dorit sa gaseasca solutii pentru problemele tenului, Alexandra Sas a ales sa se specializeze pe tratamente faciale, iar de-a lungul anilor i-au trecut prin maini sute de clienti multumiti. in prezent isi desfasoara activitatea in salonul Mirelei Fazakas, iar in paralel isi doreste sa impartaseasca din experienta dobandita in decursul celor 10 ani in domeniul frumusetii si celor vor sa afla secretele ce stau la baza meseriei de cosmetician.

Programa

La cursul de Cosmetica vei invata toata teoria si practica care sta la baza acestei meseri, precum si tehnici de consultanta care iti vor fideliza clientela.

Curs 1: Istoria Cosmeticii
– Ce inseamna notiunea de cosmetica
– Prin ce se defineste
– Primele produse comestice
– Cine a pus bazele cosmeticii moderne
– Notiuni despre anatomie
– Structura pielii

Curs 2: Tehnica ingrijirii cosmetice
– Preluarea clientului
– Anamnesia pielii (diagnosticarea exacta a pielii)
– Stabilirea tipului de tratament
– Anatomie: cum este influentata structura epidermei

Curs 3: Diagnosticarea tipurilor de ten
– Ten gras
– Ten uscat
– Ten mixt
– Ten aceneic
– Ten pletoric
– Ten casectic
– Anatomie: Melanogeneza/Gheratogeneza- cele doua functii importante ale pielii

Curs 4: Ten gras/uscat
– Ce cauzeaza tenul gras/uscat
– Normalizarea functiilor pielii

Curs 5: Ten mixt/acneic
– Ce cauzeaza tenul mixt /acneic
– Normalizarea functiilor pielii

Curs 6: Geriatria si tenul pletoric si casectic

Curs 7: Factorii care determina asfixia cutanata si tulburarile metabolice ale proteinelor
– Clasificarea tenului in functie de lipsa apei in organism

Curs 8: Procedurile care stau la baza tratamentelor cosmetice
– microdermoabraziune
– ionizare
– masajul facial
– mastile cosmetice
– produsele cosmetice

Curs 9: Preventia
Afectiunile declansate de soare si produsele necesare pentru combaterea acestor afectiuni

Curs 10: Pielea
– Studiul pielii si cum o putem mentine tanara
– Recomandari pentru clienti in functie de tipul de piele

Curs 11: Atitudinea si comportamentul adecvat

Curs 12: Examen