0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURS COFETARIE

CURS ACREDITAT

Deserturile sunt prefertele tuturor asa ca la DallesGO te ajutam sa te specializezi in prepararea lor. Timp de trei luni vei reusi sa prinzi ca din zbor cele mai savuroase retete de la cofetarul Ana Consulea (Zexe Braserie), care te va invata bazele cofetariei.

Cu o experienta acumulata in Franta, la Scoala de Cofetari din Montbeliard, unde a avut sansa de a lua lectii de la unul dintre cei mai buni 100 de cofetari artizani ai lumii, Eric Vergane sau de la Pierre Herme, supranumit „zeul macarons”, Ana Consulea iti ofera acum ocazia de a invata si tu secretele prepararii celor mai delicioase deserturi.

„Este un curs interactiv, diferit de tot ceea ce exista pe piata in acest moment si are la baza programa dupa care si eu la rândul meu am studiat in Franta. Vor fi 12 saptamâni in care vom pregati cele mai iubite deserturi”, promite Ana Consulea. Prin urmare, cursurile vin ca o completare al unui stil de viata delicios.

Un modul are 12 saptamani si costa 4.800 lei, achitabili in 2 rate*
Cursurile au loc saptamanal, intr-una din zilele saptamanii, de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30, timp de 12 saptamani.
*In urma reducerii de LAST MINUTE 30% OFF, pretul cursului de Cofetarie nu va mai fi de 4800 lei, ci de 3360 lei pentru plata integrala.
Poti plati si in rate, beneficiind de un discount de 10%, achitand astfel 4320 lei.
Pretul pachetului de Cofetarie plus Cooking Incepatori cu promotia 1 plus 1 – PACHET COMPLET este de 4800 ron pentru plata integrala.
Curs acreditat de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei

PARTENERI:
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

PROFESOR COFETARIE

ANA CONSULEA

ana-consulea-4

La doar 27 de ani, Ana Consulea, expert cofetar si fondator al Zexe Braserie, este deja un nume cunoscut in lumea iubitorilor de dulce din Bucuresti, dupa ce a studiat arta cofetariei in Franta, la Scoala de Cofetari din Montbeliard, unde a avut sansa sa invete de la nume mari din cofetaria artizanala: Eric Vergne, Pierre Herme, supranumit „zeul macarons”, si Miackel Azouz.

Dupa un an de cursuri intense, Ana s-a intors in România, hotarâta sa schimbe gusturi si mentalitati. A reusit rapid sa atraga atentia publicului amator de dulciuri de calitate, prin linia de deserturi din restaurantul familiei, Zexe. Initiativa de a-si deschide o braserie proprie, in care toate dulciurile sa stea sub acelasi acoperis, a venit la patru ani de la finalizarea studiilor, o perioada care a presupus mult efort si cercetare la nivelul istoriei cofetariei românesti. Ana Consulea a reusit astfel sa reinterpreteze, intr-un mod original, retete istorice de prajituri românesti, uitate de foarte multa lume – Tache Ionescu, Carme Sylva, Joffre si Regina Maria.

Pe lânga dulciurile istorice, Ana Consulea a reinterpretat in maniera originala o serie de deserturi frantuzesti, adaptate la gustul local: Le Petit-Antoine – bestsellerul de la Zexe Braserie, Foret-Noire, Jardin d`Eden, Trois Chocolats etc. In anul 2014, Ana Consulea a dat lectii de cofetarie finalistilor de la emisiunea MasterChef, iar acum a decis sa se alature catedrei de profesori DallesGO unde ii va invata pe cursanti bazele cofetariei.

PETER SCHULLER

Profesor CLUJ

PETER SCHULLER
Peter Schuller este un autodidact indragostit de cofetarie, pornit in cautarea deserturilor perfecte. Dupa experimentele din bucataria bunicii sale, sursa lui de inspiratie a devenit Ana Consulea. A studiat alaturi de cofetari de renume international, precum Diego Lozano si Antonio Bachour. Isi doreste mereu sa se autodepaseasca in preparea deserturilor si sa infrunte noi provocari, in ciuda orelor de munca ce trebuie depuse. Pune un accent deosebit pe gust si pe texturi corecte, dorind sa impartaseasca o emotie cu deserturile create – pentru ca atunci cand cineva gusta din desertul tau, acesta trebuie sa fie o imbinare desavarsita intre wow, unic si perfect. Afacerea lui de suflet este Iris Delice, un loc atent mai ales la calitatea deserturilor preparate.

NARCISA LUANA VADEANU

Profesor TIMISOARA

NARCISA LUANA VADEANU
De multe ori spunem ca a gati este o arta, iar Narcisa Luana Vadeanu este cu adevarat o artista.

In indepartatele insule de pe coasta Braziliei, acolo a facut Narcisa prima oara cunostinta cu minunata lume a dulciurilor. A trecut pragul celor mai prestigioase scoli culinare si a absolvit cursuri cu renume monidial, precum Cedric Grolet, Frank Haasnoot, Amaury Guichon si Hans Ovando.

Dupa cinci ani de excelenta peste hotare, Narcisa s-a hotarat sa se intoarca pe meleagurile natale, cu dorinta de a impartasi din experientele si magia traite in Brazilia. Cu aceasta ocazie a luat nastere La Marquise, un laborator de cofetarie artizanala ce are ca misiune promovarea calitatii si oferirirea servicilor de top din industria culinara.

Indrumata de o pasiune nemarginita si un profesionalism desavarsit, Narcisa Luana Vadeanu este gata sa isi destainuie secretele alaturi de echipa DallesGO.

RAMONA SPINCEANA

Profesor IASI

ramona spinceana
Avand o fire independenta de mica, Ramona inceput sa gateasca timpuriu. Pasiunea pentru cofetarie si-a descoperit-o cand a preparat, acasa, pentru prima data, New York Cheesecake. Incet-incet a dorit sa realizeze cat mai multe deserturi, urmarea emisiuni de specialitate si adora sa invite prietenii apropiati la ea acasa sa deguste torturile preparate. Mult mai tarziu, observand ca ii place procesul de pregatire a unui desert si incurajata de persoanele dragi a urmat un curs de specialitate in domeniu in urma caruia si-a inceput o cariera in acest domeniu.

Ramona este o fire activa, vesela, o autodidacta, indragostita de arta cofetariei si satisfactia finala este data de feedback-ul primit din partea clientilor. Considera ca s-a nascut sa lucreze intr-un laborator de cofetarie si simte ca acesta este locul ei!

MARIA CHIRILA

Profesor CONSTANTA

maria chirila
Cu foarte multa munca si dedicare, studiu si rabdare, a creat o afacere de suflet – Sophie Patisserie.
Totul a inceput din pasiune. Niciodata nu a crezut ca o simpla pasiune se poate transforma intr-o afacere prospera. A inceput afacerea Sophie Patisserie cu retete traditionale din Republica Moldova, de unde isi are originea Maria. Acestea au avut succes pe piata din Romania, saturata deja de aceleasi produse clasice si au creat dependenta consumatorilor locali si nu numai. Iar in timp a reusit sa aduca retete din Rusia, Franta, Italia in meniul patiseriei sale. Maria spune ca lucrurile facute cu daruire, pasiune si corectitudine duc inevitabil la succes!

MARIA CHIRILA

Profesor BRASOV


Alex Pandrea a lucrat la Idam, restaurantul lui Alain Ducasse din cadrul Muzeului de Arta Islamica din Doha, unde a preparat deseturi pentru oficialitati si chefi celebrii (Gordon Ramsay). Intors in tara, si-a dorit sa ridice cofetaria din Romania la acelasi nivel intalnit in strainatate si, in prima faza, a dezvoltat singura ciocolaterie artizanala din Brasov, Luado Chocolate. Apoi a deschis si primul dessert bar din tara – Dessert Bar by Luado si a preluat consultanta in meniuri pentru Brutaria Simplu, un loc în care deserturile au venit în completarea unei suite de paini din maia salbatica. Beurre Noisette si Agapa in Schei sunt alte doua locatii in care Alex educa simturile clientilor si organizeaza evenimente cu tematica dulce.

GIGI COVACI

Profesor GALATI


Cu o experienta de aproape 30 de ani, Gigi Covaci este unul dintre cei mai talentati si creativi cofetari romani, iar pasiunea pentru dulciuri i-a fost transmisa din generatie in generatie. Mai întâi a fost magia din bucătăria bunicii, apoi reţetele de prăjituri ale mamei pentru ca mai apoi sa se inscrie la cursurile Scolii de Cofetar – Patiser si Bucatar.

“Latura de cofetar mi-am dezvoltat-o mai mult ca autodidact, inspirat fiind si din scrierile lui Marie Antonine Careme si ale lui Eric Kayser. Imi place sa gasesc combinatia perfecta intre textura si gust si sa pun in fiecare produs ceva ce rascoleste “amintiri placute” fiecaruia, inspirat fiind de bucataria de odinioara romaneasca”

Timp de 19 ani a lucrat ca Bucatar-Sef in restaurante de lux din Constanta si Galati pana cand intr-o zi s-a hotarat sa-si deschida propriul laborator de dulciuri. Fiecare inghititura spune o poveste in cofetaria ce-i poarta numele, pe care o poti intelege cu adevarat doar dupa ce ai savurat lingurita dupa lingurita.

Programa

Cursul de Cofetarie isi propune sa te transforme intr-un adevarat expert al deserturilor. Astfel, la fiecare curs vei avea ocazia sa inveti secretele ascunse ale cofetariei plecand de la blaturi de baza si pana la cele mai complexe retete de dulciuri, pentru ca la finalul celor 12 saptamani sa iti poti surprinde familia, prietenii si chiar pe tine cu deserturi faimoase in lumea intreaga.

Curs 1
Ingrediente si blaturi

Curs 2
Ingrediente si creme

Curs 3
Tarte

Curs 4
Checuri

Curs 5
Ciocolata

Curs 6
Biscuiti

Curs 7
Torturi si monoportii

Curs 8
Pate a choux

Curs 9
Macarons

Curs 10
Prajituri clasice

Curs 11
Inghetata

Curs 12 – Testare cunostinte