0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE ANTREPRENORIAT

CRISTIAN ONETIU

In cei 15 ani de experienta antreprenoriala si de life coaching, Cristian Onetiu a reusit sa dezvolte afaceri de peste 100 de milioane de Euro si se afla in Top 500 Forbes. In ultimii ani, isi dedica tot mai mult timp mentoratului si consultantei in afaceri, deoarece se declara un mare sustinator al spiritului antreprenorial si crede in construirea afacerilor bazate pe instinct educat.

In calitate de antreprenor a co-fondat Life Care, cea mai mare companie romaneasca din industria de vanzări directe, cu peste 40.000 de distribuitori si peste 50 de milioane de euro cifra de afaceri, precum si BioLogistic, cea mai mare companie de distribuţie de alimente BIO în lanturile internationale de retail.
Este partener in prima retea nationala de “Educational Well-Being” (Centrul Fericirii), co-fondator al primei companii de celebrity branding din România (ICelebrity), si intiatorul echipei de coach, traineri formati si certificati John Maxwell Team din Romania.

Cristian este speaker la evenimente de business si corporate si a fost inclus in enciclopedia personalitatilor din Romania “Who is Who”. Este, de asemenea, autorul cartilor de succes “Start in Antreprenoriat” si “GPS Business”, realizatorul emisiunii de life coaching ¨Antrenorul¨, la Kanal D si o prezenta constanta in calitate de invitat in emisiuni TV si in presa de afaceri.