0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE COLORIMETRIE

ALEX SOMANDROIU

Alex are 13 ani de experienta in hairstyling de salon, advertising si fashion. Pasiunea pentru fashion, design si arte vizuale i-a creat un drum prin liceul de arta (arhitectura), apoi dorinta de comunicare si exprimare l-a condus spre facultatea de jurnalism. Hairstyling-ul l-a ajutat sa combine toate pasiunile sale, sa le exprime si sa ofere oamenilor o experienta completa.

In prezent este partener al Haze Hairdressers Bucuresti si detine Lotus Center Pitesti. Pe partea de fashion hairstyling a colaborat pentru catwalk cu designerii Bianca Pop, Lia Aram, pe fotografie cu Oltin Dogaru, Ionuț Cojocaru, Roxana Enache, Mihai Bumbu, contrubuind cu editoriale în Vogue Italia și Manuka Magazine din New York. A colaborat cu casele de productie Carioca, Studio Set, Family Film si Icon Film, iar dintre brandurile cu care a lucrat pentru reclame amintim de Bordello.

¨Arhitectura m-a ajutat sa inteleg geometria si proportiile, iar in pasiunea mea pentru «omul frumos», am descoperit ca trebuie sa gandesc o imagine completa in functie de personalitatea, stilul vestimentar si job-ul clientului. Consider ca nu exista stilisti slabi, ci incompatibilitate stilist-client. Asa am ajuns sa studiez si sa transmit mai departe cum putem simti dorinta unui client chiar si atunci cand nu stie sa spuna ce vrea.”