0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE TUNSOARE

Cursul de tunsoare sustinut de Camelia Negrea se adreseaza hairstylistilor aflati la inceput de drum, cu o experienta intre zero si trei ani. Abordam tunsori pentru parul lung, mediu si scurt, aplicabile in orice situatie de salon. Tehnicile sunt rapide si usor de aplicat, cu un randament maxim.

Pornim de la tehnicile de baza de tuns, trecem prin formele unei tunsori, invatam tipurile de fizionomie si constitutie, aflam cum sa directionam clientul spre o tunsoare care il avantajeaza, dar si cum sa simplificam tunsoarea mixand diversele tehnici pe care le avem la indemana. Nu vom neglija nici regulile de conduita profesionala in relatia cu clientul, care uneori se dovedesc a fi la fel de importante ca stapanirea tehnicilor de tuns.

Pe parcursul celor 12 saptamani vei studia si exersa pe modele reale cele trei tehnici de baza ale tunsorii (linie dreapta, linie oblica, asimetrie), ajungand ca la final sa o stapanesti foarte bine in special pe cea clasica.

Un modul are 12 saptamani si costa 3.400 lei, achitabili în 2 rate*
Cursurile se tin in timpul saptamanii, după ora 18:30.
*Pentru plata integrala beneficiati de o reducere de 10%.
Curs acreditat de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei
Studentii beneficiaza de reducere.

CAMELIA NEGREA

camy-cu-semnatura_bw
Profesor
Cu o experiență de peste 10 ani in domeniu, multe premii importante si colaborsri cu vedete, designeri, emisiuni TV si reviste glossy, Camelia Negrea promite sa-ti impartaseasca cele mai ascunse secrete de hairstyling care in trei luni te vor transforma intr-un adevarat prefesionist. Alege unul dintre cele doua cursuri pe care hairstylistul vedetelor le va preda, iar la final vei obtine diplome acreditate care sa ateste pregatirea ta profesionala.

La cursul de Tunsoare vei studia tehnicile de baza, tipurile de fizionomie sau cum sa directionezi clientul spre o tunsoare care sa il avantajeze. Vor fi trei luni pline, cu teorie, dar mai ales practica, in care vei studia și exersa pe modele reale, ajungand ca la finalul cursului sa stapanesti foarte bine tot ceea ce ai invatat.

PROGRAMA CURS

Cursul de tunsoare de la DallesGO este un curs prin excelenta practic. Metoda este simpla: o ora profesorul prezinta pe model o anumita tehnica de tunsoare, dupa care, in cursul urmator, cursantul o reproduce pe propriul model, urmand step by step indrumarile profesorului. Lucrand pe modele reale si nu pe cap de papusa sau cu peruci, cursanti au ocazia sa se confrunte cu situatii reale de munca in salon: vartejuri, linii diferite ale gatului, latimea fruntii si mai ales pretentiile clientului aflat pe scaunul din fata. Asta inseamna ca vom invata sa aplicam tehnicile predate de Camelia pliindu-le totodata si pe dorintele modelului din fata noastra.

Pornind de la o linie clasica, abordam si zona mai avangardista a tunsorii, cea specifica editorialelor de moda si concursurilor de haircut, lasand posibilitatea fiecarui cursant sa isi aleaga propriul stil si zona in care doreste sa isi dezvolte creativitatea.

Rezultatul sesiunilor de tuns de la curs vor fi surprinse in fotografii, in studiourile DallesGO, avand astfel posibilitatea sa monitorizam impreuna evolutia fiecarui cursant in parte. Pe langa experienta acumulata, vei pleca de la curs cu diploma acreditata, precum si cu un portofoliu care sa reprezinte cartea ta de vizita intr-o viitoare cariera in hairstyling.

Curs 1
Notiuni introductive:
• Introducere – prezentare;
• Tehnici de comunicare si atitudine vizavi de client
• Prezentarea trusei de lucru

Curs 2
Tehnici de baza, diagnostic si consiliere in functie de fizionomie, structura firului de par, forma craniului.

Curs 3
Tunsoare in linii drepte – scurt & lung – teorie & practica

Curs 4
Tunsoare in linii drepte – scurt & lung – teorie & practica

Curs 5
Tunsoare in trepte – scurt & lung – terorie & practic

Curs 6
Tunsoare in trepte – scurt & lung – terorie & practica

Curs 7
Tunsori speciale, asimetrii – teorie & practica

Curs 8
Tunsori speciale, asimetrii – teorie & practica

Curs 9
Schimbare de look – look & learn

Curs 10
Schimbare de look – look & learn

Curs 11
Tunsoarea pentru editorial/concurs

Curs 12
Evaluare proba practica – o tunsoare la alegere, aplicand una dintre tehnicile predate in timpul cursului