0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE MAKE-UP PRO

Vreti sa fiti gata oricand pentru un job de make-up la un show din Milano sau pentru o revista internationala? Va invitam la cel mai complex curs adresat make-up artistilor cu diploma, care au cunostinte solide in domeniu, dar care simt ca nu au ajuns la nivelul de performanta pe care si-l doresc.

“Cine stie sa faca machiaj de fotografie perfect, va sti sa realizeze orice fel de machiaj, pentru orice tip de ten, in orice imprejurare” este crezul Narcisei Simandan, unul dintre cei mai cunoscuti make-up artisti autohtoni care a acceptat provocarea Dalles GO de a sustine primul curs de acest gen din Romania.

Machiajul de fotografie se apropie ca finete si sensibilitate de realizarea unui tablou. Orice detaliu care poate trece neobservat cu ochiul liber, va fi cu siguranta remarcat intr-o fotografie. ¨Cum fotograful picteaza cu lumina, asa si noi, pictam cu nuantele. Vreau sa ajut cursantii sa renunte la genul de machiaj old fashion, atat de raspandit la noi in breasla. O sa le demonstrez ca “spectaculos” nu inseamna neaparat sa folosesti pene si paiete, ci sa te joci cu texturi, cu degradeuri, cu lumini si umbre. Vom construi impreuna fata, nu doar vom aplica pe ea culoare¨, sustine Narcisa, gata sa impartaseasca si altora trucuri pe care le-a descoperit in 15 ani de experienta.

Modulul PRO se desfasoara de doua ori pe sapatamana, timp de 12 saptamani si costa 5.200 lei, achitabili în 2 rate*
Cursurile se tin in timpul saptamanii, după ora 18:30.
*Pentru plata integrală beneficiati de o reducere de 10%.

PARTENER PRINCIPAL:
image description

PARTENERI:
image description image description image description

NARCISA SIMANDAN

narcisa-simandan2
Pentru cine cunoaste lumea revistelor glossy, Narcisa Simandan nu mai are nevoie de nici o prezentare. In cei 15 ani de experienta, a machiat pe toata lumea din show biz, de la vedete la modele si persoane publice si a lucrat cu toate revistele de moda. A lucrat pentru prezentari de moda de la noi si din strainatate si a deprins tainele machiajului nu din manuale, ci din miile de ore de exercitiu.

Invatam tehnici de pictura, studiem efectul luminii si al blitului pe diverse tipuri de ten, lucram machiaj pentru fotografie alb-negru si realizam editorialele de moda si beauty impreuna cu ceilalti cursanti de la Divizia Fashion, in cadrul Studiourilor DallesGo. Vei ajunge sa ai suficienta precizie si finete incat sa poti realiza orice tip de machiaj ti se cere, de la cel de televiziune la cel de cinema si cel specific prezentarilor de moda.

Curs 1: Introducere si prezentarea programei
Invatam sa facem diferenta intre machiajul traditional si cel de fotografie; pentru inceput fiecare cursant face un machiaj, la alegere, pentru a stabili nivelul de la care plecam, dupa care Narcisa va transforma un astfel de machiaj clasic intr-unul de fotografie.

Curs 2: Alegerea corecta a produselor
Ce trebuie sa contina trusa de machiaj; produse eficiente (glicerina, vaselina) cu rol multiplu in machiaj; ce nu trebuie sa contina trusa de machiaj pentru fotografie: ce culori si fonduri de ten evitam; eliminam produse cu factor de reflexie sau spf mare; facem cunostinta cu produsele HD si ultra HD.

Curs 3: Machiajul in functie de lumina naturala sau artificiala
Machiajul surprins de camera foto in lumina naturala se apropie mult de cel natural, de ceea ce vezi cu ochiul liber. Lumina artificiala transforma trasaturile fetei, blitul arde, iar o fata nemachiata risca sa iasa foarte alba. Invatam sa dozam cantitatea de fond de ten, de produs pentru o imagine impecabila.

Curs 4: Linii si contururi
Tehnici de aplicare si corectare – invatam sa conturam fata pentru fotografie, diferentiat pentru portret, plan intreg, plan indepartat; detaliem relatia cu echipa: ce rol joaca make-up artistul, fotograful, stilistul in toata povestea.

Curs 5: Tehnici din pictura
Deprindem arta de a picta chipul, ne familiarizam cu poantilismul – cum realizam un machiaj din puncte, din pensula; facem diferenta intre a desena si a picta cu farduri; invatam trecerile fine de la o culoare la alta, degradeurile; invatam sa avem precizie si finete cand lucram.

Curs 6: Machiajul pentru fotografia alb-negru
Pentru ca nu stii cum arata in realitate, acesta este si mai dificil de realizat; nu ne putem folosi de culori, asa ca ne jucam cu tonurile de gri, cu contrastele.

Curs 7: Beauty editorial – machiajul de beauty
Precizie si acuratete in trasarea liniilor si a culorilor; cum machiem pentru diferite incadraturi fotografice.

Curs 8: Fashion editorial
Rolul make-up artistului e acela de intregi munca stilistului care creeaza personajele cu ajutorul hainelor, iar fotograful e cel care spune povestea.

Curs 9: Machiajul high-definition cu produse specifice
Produselede machiaj HD sunt foarte diferite de cele clasice, sunt mai fluide, cu putere mare de acoperire, mai aerate; avand pigmenti si texturi diferite, implica multa indemanare la aplicare.

Curs 10: Trucuri de machiaj rapide si utile
Pentru ca la un editorial de beauty machiajul se schimba de 3-4 ori, trebuie sa stii cum sa transformi rapid un machiaj; invatam sa facem transferul de la un machiaj la altul, fara sa distrugem fata modelului, intr-un timp foarte scurt; cum schimbam rujul, cum schimbam fardul, unde stergem, unde punem peste, unde completam.

Curs 11: Fashion&design – independenta si originalitate
Cum ajungi sa ai “semnatura” in make-up, cum iti constriesti un stil propriu, cand incetezi sa reproduci si incepi sa creezi.

Curs 12: Examen practic
Machiaj pe o tema aleasa, surprins intr-o sedinta foto.