0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE MAKE-UP AVANSATI

Cursul se adreseaza atat absolventilor modulului de Make-Up Incepatori, cat si celor care vor sa prinda experienta si notorietate in meseria de make-up artist. Dupa trei luni de practica intensiva, vei pleca acasa cu notiuni solide despre produsele de machiaj, cu o tehnica impecabila, precum si cu un portofoliu de machiaje ce te recomanda pentru orice gen de colaborare.

Trecem in revista ce presupune meseria de make-up artist si ce produse cheie trebuie sa contina kit-ul de machiaj al unui profesionist. Invatam sa recunoastem si sa accentuam diverse trasaturi ale fetei. Lucram in tehnica creionului si a acuarelei machiajul pentru buze si ochi, dupa care jonglam cu notiuni de colorimetrie pentru a realiza machiajul in contrast si cel in armonie. Machiajului de mireasa ii dedicam un curs special, pentru a discuta despre caracteristicile specifice acestuia: transparenta, stralucire si rezistenta. Exersam diverse alte genuri de make-up, de la cel de tip Gheisa la Pin Up, dupa care invatam sa facem diferenta intre machiajul de fotografie si cel de podium. O ultima sedinta o dedicam tendintelor actuale in machiaj.

Modulul AVANSATI se desfasoara de doua ori pe sapatamana, timp de 12 saptamani si costa 5.000 lei, achitabili în 2 rate*
Cursurile se tin in timpul saptamanii, după ora 18:30.
*Pentru plata integrală beneficiati de o reducere de 10%.

PARTENER PRINCIPAL:
image description

PARTENERI:
image description image description image description

NICK BARNA

nick-barna

Nick Barna este un artist complex. S-a format la Centrul de Pregatire si Instruire Chanel si a fost make-up artistul oficial Maybelline New York in Romania timp de 8 ani. Nick este un reputat specialist in make-up, la portofoliul sau adaugandu-se colaborarile cu branduri conscrate si nume celebre din industria modei şi televiziunii, precum si prezenta activa la festivaluri de moda internaționale. “Am ales machiajul pentru ca imi place sa lucrez cu frumosul, cu culorile, si imi place felul in care poti sa acorzi incredere si putere fiecarei femei atunci cand îi evidentiezi frumusetea”, crede Nick.

NARCISA SIMANDAN

narcisa-simandan2
Pentru cine cunoaste lumea revistelor glossy, Narcisa Simandan nu mai are nevoie de nici o prezentare. In cei 15 ani de experienta, a machiat pe toata lumea din show biz, de la vedete la modele si persoane publice si a lucrat cu toate revistele de moda. A lucrat pentru prezentari de moda de la noi si din strainatate si a deprins tainele machiajului nu din manuale, ci din miile de ore de exercitiu.

Programa

Dupa 12 saptamani de practica intensiva, fiecare cursant va realiza mai multe machiaje in tendinte, ce vor fi imortalizate in sedinte foto in cadrul Studiourilor Dalles GO. Cursantii vor realiza alaturi de colegii de la modulele de Fotografie, Hairstyling si Stilism editoriale de moda si beauty ce vor fi mai apoi publicate in reviste si pe site-urile cu care Dalles GO are incheiate parteneriate media.

Curs 1
Introducere si prezentarea programei – totul despre meseria de make-up artist; kit-ul profesional si produsele cheie

Curs 2
Machiajul transformațional – accentuarea trasaturilor. Contouring

Curs 3
Conturarea pliului – banana inchisa / deschisa

Curs 4
Tehnica creionului / acuarele – ombre lips & eyes

Curs 5
Colorimetrie – Machiajul in armonie / Machiajul in contrast

Curs 6
Machiajul de mireasa: transparenta, stralucire, rezistenta. Etica profesionala

Curs 7
Machiajul Pin Up

Curs 8
Machiajul de Gheisa

Curs 9
Machiajul pentru fotografie – beauty editorial, combinarea tehnicilor

Curs 10
Machiajul pentru podium – criterii de indeplinire. Colectie haute -couture

Curs 11
Tendinte in machiaj / culori si texturi in voga
Practica: Alegerea unui concept si realizarea unui machiaj in tendinte

Curs 12
Examen practic. Sedinta foto in studio cu modele