0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE COAFURA

CURS ACREDITAT

Cursul constituie primul pas spre specializarea in meseria de hairstilist, fiind destinat celor care vor sa-si transforme pasiunea intr-o cariera de succes in industria de hairdressing. Pe parcursul celor 3 luni, cursantii primesc retete personalizate in acord cu trasaturile fetei, jobul si stilul de viata ale viitoarelor cliente.

La finalul cursului vei stapani tehnici de coafat, vei sti sa folosesti ustensilele si produsele de styling pentru a obtine texturile dorite, de la bucle, la crep sau afro. Intrucat impletiturile sunt o prezenta constanta pe catwalk-ul festivalurilor de moda, reinventandu-se de la un sezon la altul, vei invata sa impletesti in doua, trei, patru si chiar cinci suvite. Vei sti sa realizezi o coafura comerciala, nu inainte de a invata totul despre tehnici de prindere si tapat. In cele din urma, iti vei pune la incercare imaginatia si te vei aventura in coafura de avangarda si de catwalk, folosind diverse materiale si obiecte drept accesorii.

Un modul are 12 saptamani si costa 3.600 lei, achitabili în 2 rate*
Cursurile se tin de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30.
*Pentru plata integrala beneficiati de o reducere de 10%.
Curs acreditat de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei
Studentii beneficiaza de reducere.

PARTENERI:
image description morroc2

ALEX SOMANDROIU

camy-cu-semnatura_bw
Profesor
Alex are 13 ani de experienta in hairstyling de salon, advertising si fashion. Pasiunea pentru fashion, design si arte vizuale i-a creat un drum prin liceul de arta (arhitectura), apoi dorinta de comunicare si exprimare l-a condus spre facultatea de jurnalism. Hairstyling-ul l-a ajutat sa combine toate pasiunile sale, sa le exprime si sa ofere oamenilor o experienta completa.

In prezent este partener al Haze Hairdressers Bucuresti si detine Lotus Center Pitesti. Pe partea de fashion hairstyling a colaborat pentru catwalk cu designerii Bianca Pop, Lia Aram, pe fotografie cu Oltin Dogaru, Ionuț Cojocaru, Roxana Enache, Mihai Bumbu, contrubuind cu editoriale în Vogue Italia și Manuka Magazine din New York. A colaborat cu casele de productie Carioca, Studio Set, Family Film si Icon Film, iar dintre brandurile cu care a lucrat pentru reclame amintim de Bordello.

¨Arhitectura m-a ajutat sa inteleg geometria si proportiile, iar in pasiunea mea pentru «omul frumos», am descoperit ca trebuie sa gandesc o imagine completa in functie de personalitatea, stilul vestimentar si job-ul clientului. Consider ca nu exista stilisti slabi, ci incompatibilitate stilist-client. Asa am ajuns sa studiez si sa transmit mai departe cum putem simti dorinta unui client chiar si atunci cand nu stie sa spuna ce vrea.”

PROGRAMA CURS

Este un curs bazat in mare masura pe practica. Dupa ce vei capata un minim de experienta, vei participa, alaturi de colegii de la departamentele de Make Up si Fotografie la realizarea unor sedinte foto, punand in practica conceptul de total look ce sta la baza intregului curs, adica gasirea unui echilibru intre vestimentatie, machiaj si coafura. Pe langa experienta acumulata, vei pleca de la curs cu diploma acreditata, precum si cu un portofoliu care sa reprezinte cartea ta de vizita intr-o viitoare cariera in hairstyling.

Curs 1: Firul de par

Curs 2: Produse pentru ingrijire
Folosirea in functie de necesitati
Tipologii ale fizionomiei
Corectarea lor prin: tunsoare, culoare, forma

Curs 3: Tehnici de tuns – Par lung
Criterii de alegere a tunsorii
Forme

Curs 4: Coafatul cu peria si produsele de styling
Bucle cu perii pe dimensiuni
Bucle pe clips
Indreptarea cu peria
Produse corespunzatoare

Curs 5: Coafatul cu placa / drot si texture
Intins cu placa
Tipuri de ondule cu placa
Tipuri de ondule cu drot / con
Crep mare / mic
Texturi

Curs 6: Impletituri
doua
trei, patru, cinci
spic
spic cascada

Curs 7: Coafuri comerciale
Principii de design
Tehnici de prindere
Tehnici de tapat

Curs 8: Coafuri cu tematica inspirationala
Adaptarea la fizionomie
Adaptarea la tematica
Echilibru
Interpretari regiuni / film

Curs 9: Coafuri avangarda
Accesorizare puternica
Centru de interes
Adaosuri

Curs 10: Coafuri suspendate care sa derive de la forma capului
Accesorii de sustinere
Volume opulente

Curs 11: Non-Hair
Forme de coafuri din flori
Materiale textile
Metal / materiale dure
Hartie colorata etc.

Curs 12: Total look – Examen final
Make-up
Tinuta
Decor
Hair