0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURS COOKING ITALIA by PATRIZIA

CURS ACREDITAT

Un curs exceptional, care iti ofera ocazia de a descoperi secretele bucatariei italiene, direct de la Chef Patrizia Paglieri, fostul jurat MasterChef, de la PROTV si proprietara unuia dintre cele mai renumite restaurante din Capitala si totodata una dintre cele mai cunoscute si apreciate Chef. Patrizia, a carei notorietate depaseste granitele tarii sale, s-a nascut la San Remo si face parte dintr-o familie cu traditie in haute cuisine.

A gatit pentru Giani Morandi, Joe Cocker, Liza Minelli, Andy Garcia si alte personalitati care i-au trecut pragul si se bucura de apreciere ca Chef atat in Romania, cat si in tara natala. Cursul promite o experienta delicioasa pasionatilor de cooking si gurmanzilor cu abilitati de chef. Alaturi de Patrizia, cursantii DallesGO se vor imbarca intr-un voiaj culinar pasionant, in care gatitul inseamna know-how, deprindere, creativitate, trucuri dar si distractie.

Un modul are 12 saptamani si costa 3.800 lei, achitabili in 2 rate*
Cursurile se tin in timpul saptamanii, după ora 18:30.
*Pentru plata integrala beneficiati de o reducere de 10%.
Curs acreditat de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei
Studentii beneficiaza de reducere.

PROFESOR COOKING

PATRIZIA PAGLIERI

patrizia

Chef. Patrizia, a carei notorietate depaseste granitele tarii sale, s-a nascut la San Remo si face parte dintr-o familie cu traditie in haute cuisine. A gatit pentru Giani Morandi, Joe Cocker, Liza Minelli, Andy Garcia si alte personalitati care i-au trecut pragul si se bucura de apreciere ca Chef atat in Romania, cat si in tara natala.

Programa

Pe parcursul celor 12 saptamani, cursantii vor invata sa realizeze cate un meniu complex, de la aperitiv la desert, trecand printr-o mare varietate de preparate culinare, cu specific italian, perfectionandu-si, astfel, talentul si indemanarea, alaturi de unul dintre cei mai experimentati Chefs.

Curs 1 – Meniu 1
Carpaccio de vitel cu salata mixta, parmezan aromatizat cu trufe
Salata de fructe de mare cu ardei gras, telina si busuioc
Tagliatelle cu ciuperci de padure ,smantana si branza raclette
Muschi de vita cu sos gorgonzola
Ratatouille
Panna cotta cu sos de fructe de padure

Curs 2 – Meniu 2
Tartar de somon cu avocado
Vitello tonnato cu salata de ardei copti
Crema de broccoli cu kaiser si ceapa rosie
Creveti flambati in coniac
Orez salbatic cu dovlecei
Mousse de ciocolata

Curs 3 – Meniu 3
Caprese di bufala cu salata de rucola
Cocktail de creveti cu sos aurora
Linguine cu fructe de mare
Cotlet de miel cu sos de menta
Spanac cu unt si parmezan
Tiramisu

Curs 4 – Meniu 4
Vinete gratinate la cuptor cu parmezan
Midii cu sos marinara
Gazpacio
File de ton in crusta de susan
Broccoli cu usturoi

Curs 5 – Meniu 5
Carpaccio de biban pe pat de andive
Clatite umplute cu ciuperci si branza gratinate la cuptor
Penne quattro formaggi
Surf & turf cu sos de vin rosu Merlot si piure cu trufe

Curs 6 – Meniu 6
Ciuperci umplute cu mozzarella si prosciutto la cuptor
Salata cu avocado, branza de capra si ou de prepelita
Crema de sparanghel
Piept de pui peperonata cu ceapa si busuioc

Curs 7 – Meniu 7
Calamari in stil ligurez cu vin alb
Bruschete mixte cu mascarpone si trufe, rosii, masline
Spaghetti cu usturoi ulei de masline si ardei iute
Muschi de porc umplut cu kaiser rozmarin gratinat la cuptor
Cartofi la cuptor cu smantana si prosciutto cotto

Curs 8 – Meniu 8
Salata de somon cu capere migdale si sos de mustar
Rulouri de bresaola cu ricotta si legume de sezon
Risotto primavera cu sofran
File de biban cu dovlecei si sos de lime
Morcovi baby cu unt si busuioc

Curs 9 – Meniu 9
Tartar de vita
Scoici Saint Jacques gratinate la cuptor
Tagliatelle cu somon si sparanghel
File de sturion la cuptor cu ciuperci dovlecei, ardei gras, masline si vin alb

Curs 10 – Meniu 10
Salata Caesar
Quiche Lorraine cu ementaler si prosciutto
Supa de peste
Rata cu reductie de otet balsamic pe pat de prune
Salata de valeriana cu sos balsamic

Curs 11 – Meniu 11
Salata de caracatita pe pat de fasole verde
Rosii umplute cu ton capere si masline
Panzerotti cu spanac si ricotta cu unt si salvie
File de somon cu coniac si sos de portocale
Linte cu ceapa verde si rosii

Curs 12 – Examen final
Realizarea unui meniu complet